Tärna en paprika av vardera färg och lägg i en mixer. Det är en nyttig och hälsosam kycklinggryta. Här kommer receptet på den underbart goda måltiden jag tillagade i söndags
Kycklinggrytan - Skär kycklingfiléerna i små bitar och stek tills de är genomsteka. Det var ett tag sedan jag la ut ett recept, och här kommer ett- MEN inte mitt recept, jag har en annan liten överraskning till er
Så mitt tips är --> kycklinglår. Okej, nu pratar vi om dagens recept istället, den här thailändskakycklinggrytan, eller soppan om man vill kalla den det
Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta (gärna gnocchi) ca 600 g kycklingfilé 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 dl pesto paprika 250 g körsbärstomater Att ha hemma 1 msk olja salt peppar 1/2 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger Lägg till i inköpslistan
Marmor´s Kycklinggryta. Kanske du vill testa mitt recept, jag delar med mig. Nu är den klar för ugnen, ca 20 minuter på 180 -200 grader. 180 -200 grader
Hacka örterna fint och rör ned dem i kycklinggrytan. 700-800 g kycklingfilé. 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 2 msk smör 700-800 g kycklingfilé 2 röda paprikor 1 zucchini 400 g krossade tomater (1 burk) 2 dl crème fraiche eller kokosmjölk ett par stjälkar färsk oregano 0,5 kruka dill salt och peppar salladsblad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.