Till helgen får vi trevligt besök av makens bror och hans fru. Det blir en smarrig 3-rätters middag. Förrätten och varmrätten är spikad sedan länge, men desserten har tålts att fundera över
Sen jag startade matbloggen har jag provat flera nya maträtter som jag tidigare bara har funderat på att prova (jag måste ju ha nya recept att dela med mig av)
Eller egentligen har jag testlagat tre varianter för att välja ut de bästa ingredienserna. Potatis, salt, fett – där har vi ingredienserna till ett långt och lyckligt liv
Det här receptet har jag testlagat för ICA Buffé och det var en riktig höjdare. Jag kan verkligen inte påstå att vi är några storätare av lamm här hemma, men lammfärs var en bra början
. När det mexikanska köket är som godast. detta måste ni bara testlaga. Så gott. Finns massor av olika varianter av carnitas, men grunden är fläskkött och mexikanska kryddor
För första gången gjorde jag rårakor, och det till förrätt på nyårsafton. Som topping blandade jag till en röra med lax, ägg, crème fraiche och färskost, salt och peppar
Om man vill ha variation från vanlig smulpaj, så kan jag varmt rekommendera den här sega varianten. Jag såg det här receptet hos Matplatsen för längesedan, men det har bara inte blivit av att jag testat
Eftersom vår squash/zucchini växer så det knakar i trädgårdslandet och jag vill ta hand om skörden på bästa sätt så blir många recept som innehåller just den grönsaken här på bloggen
- For English recipe, see end of post -. Jag håller på att testlagar och testbakar lite recept för ett projekt jag ska göra tillsammans med min kock-vänner på Chef in Camicia
Ketchup. 10 juni 2016 @ 10. 15. Som jag har sagt tidigare, jag tycker om att testlaga mat, iaf en gång. Vissa saker blir ju inte som man tänkt sig, vissa blir mycke över förväntan
Indiska köttbullar med koriander. Skulle ha gäster där någon inte tålde gluten och en annan inte laktos så det blev ju lite huvudbry för en annan som inte tänker på det annars
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.