I min jakt på vegetariska rätter så har jag den här månaden valt att ha vegetariskt som tema på Månadens middagstips, och ett tips som kommit in från Livsnjutarnas gourmetkök kände jag att jag ville testa omedelbums
Med ganska exakt ingen ork efter närmare 6 timmar borta från hemmet för att både tatueras och därefter fira tatueringarna med ett glas vin på uteserveringen i gamla stan hehe så skippade jag brödet och gjorde det enkelt för mig
Men vi vill absolut inte tvinga ut någon på en galen inköpsrunda för att spendera en halv förmögenhet och bygga ut sitt skafferi om man inte vill det - den färdigköpta kryddpastan smakar alla tiders och vill du istället köpa den så protesterar vi inte - båda alternativen finns med i receptet
Men…När den trevliga killen ifråga vill att man ska logga in med sin e-legitimation alldeles omedelbart för att flytta över sina pengar så anar jag ugglor i mossen och ber (utan att blinka) vederbörande att dra lite åt helvete
Jag gillar de färgglada mönstren och att de ser ut lite som old school tatueringar. 2-3 matskedar pumpapuré (pumpakött som har kokats mjukt och mosats eller mixats). Grädda i ca 10-15 min (håll koll på när de har blivit gyllene). 2-3 matskedar pumpapuré (pumpakött som har kokats mjukt och mosats eller mixats)
2014-11-15 @ 18. Tårta med Happi tree tema. För bara några månader sen så fick jag äran att göra doptårtan till Hampus och idag när han skulle fira in första födelsedag fick jag uppdraget igen
Vilken underbar vanlig dag vi hade igår. Det där med balans i livet är viktigt. Det är inte kul att bara ha semester utan lite vardag är verkligen lycka det också
PR-klassen avslutade sin första termin with a bang igår när vi vann Berghsrocken. Sätt ugnen på 200 grader och värm 1/2 förp pitabröd 2-3 min före servering, eller se tips. Fräs i lite neutral olja i en kastrull 4-5 min. Koka under lock 12-15 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.