Det är utan tvekan mycket populärt att kalljäsa bröd just nu. Min tio i topplista över populära inlägg har allt som oftast mins fem recept där man kalljäser degen
Mellan jul och fettisdag. Ganska genialt egentligen så här mellan jul och fettisdag då man står med ena benet kvar i lussekatterna och det andra redo att ta steget mot fettisdag och vårliga fröjder
Blir nästan alltid att mina laxburgare får asiatiska smaker, vilket kanske inte är så konstigt eftersom vi har en förkärlek till dessa kryddor som ni vet
Jag kan ärligt säga att jag ställer jättehöga krav på hur ett bröd skall vara. Och med tanke på att jag de senaste 7 åren endast ätit glutenfritt bröd så är det otaliga sorter jag har bedömt bort
Rensa kycklingen och strimla paprikan och purjon. Har du hela champinjoner så dela dem. Fräs grönsakerna försiktigt, häll på buljongen och blanda ner crème fraichen och kryddorna
Hej. Det va ett tag sedan jag bara skrev här. Ibland blir inte allt som man vill eller önskar. Jag kör på som vanligt med mat och nu det sista har jag kommit igång med massa träning och det känns bra
Jag vet inte riktigt var jag fick iden från, men plötsligt tänker jag en hel del på stekhällar. Jag kan riktigt se hur jag kommer att stå ute i sommar och svänga ihop min pyttipanna och steka ägg i kvällssolen
I dag gör vi ett mellanting. Macaroni and cheese är en amerikansk vardagsklassiker. Makaronilåda fick man till lunch ibland när man var liten – med lingonsylt (så jävla gott)
Ingredienserna är kockens råmaterial på samma sätt som en bit trä är snickarens råmaterial. Kvaliteten på den färdiga rätten som serveras är till högsta grad beroende av vad för slags råvaror som används
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.