225 grader
Smält 50 g smör i en annan stor kastrull. Häll i mjölet och låt det steka ihopvispat med smöret i ca en minut. Tillsätt en skvätt mjölk och låt det koka ihop och tjockna. Tillsätt mer mjölk pö om pö tills du har nog sås i en bra lagom tjock konsistens. Smaka av med muskot vitpeppar och ca en halv buljongtärning. Tillsätt en näve riven ost, t.ex. Norvegia och lite parmesan om du har det hemma. Ta av från värmen så att den inte tjocknar alltför mycket.
If I have leftover tomato sauce I usually make lasagna. You can choose to use only zucchini as lasagna sheets or you can use both thinly sliced zucchini and lasagna sheets
I have always liked lasagna and I prefer a lasagna that is creamy and loose. This time I had leftover roasted vegetables and ricotta that needed to be used, so i made lasagna
INGREDIENTS 3 ½ cup milk1 dried bay leave1 little onion6 cloves2 oz butter1 ½ oz flournutmeg to taste1 oz dried porcini mushroom2 tbs extra virgin olive oil6 tsp truffle and mushrooms cream2 ½ grated pecorino3 ½ tbs truffle oil9 oz lasagne sheets
Lasagna is a dish I have always liked and my mother makes the tastiest and creamiest of them all. Lasagna is a dish that gets even tastier the day after
Recept. Es. tis, 2013-09-10 09. 31. 3. 5. 60min. (0). skala o hacka lök och vitlök. Stek i olja till de blir mjuka. Skär morötterna i små bitar o stek med några minuter, ha sedan i squash i mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.