Sejfilé med vitlökstäcke. 500 g sejfilé. 500 g sejfilé. Fisk är så pass nyttigt så det bör man äta flera gånger i veckan, bl a skyddar fiskens omega 3-fettsyror våra hjärtan, men tyvärr kan jag inte påstå att vi här hemma äter fisk tillräckligt ofta
400 gr sejfilé fryst eller färsk kolla gärna efter MSC märkningca. 400 gr sejfilé. Jag gillar verkligen att ägg panera fisk, därför blir det lite olika varianter på den
Dags för fotbollsträning och lite snabb fisk, detta behövs för 4 personer400 gr sejfilé fryst eller färsk kolla gärna efter MSC märkningca. 400 gr sejfilé fryst eller färsk kolla gärna efter MSC märkning
Jag gillar fisksoppa. Den här gången använde jag frysta sejfile och blanda med spenat. Ett paket fryst sejfile är för mycket för 2 portioner så det här receptet är 3-4 portioner men ändå jag tycker bättre att använda hela paketet på en gång
Min mormor lagar världens godaste mat och ibland kan jag bli så himla sugen på hennes mat, men eftersom det är ca 70 mil hem till mormor och morfar blir det ju inte så ofta vi har möjlighet att besöka dem
400 g sejfilé. Tina fiskbitarna om de är frysta. Koka upp lagalätt, vatten och hummerfond i en gryta. Tillsätt potatisarna i bitar och koka dem mjuka, ca 5 minuter
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
600 g färsk eller djupfryst fisk av valfri sort ( tex torsk, spätta- eller sejfilé). 600 g färsk eller djupfryst fisk av valfri sort ( tex torsk, spätta- eller sejfilé)
Fasta och fina som bas i en ljummen sallad med pilgrimsmusslor eller kokta i buljong till sejfilén. Collage med bilder från Saltå kvarn, GoGreen & Risenta
sejfilé. Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Lägg i krabbköttet och salt och kör med puls-knappen ett par gånger
400 g sejfilé. Ansa och skiva purjolöken. Dela och skiva fänkålen tunt. Fräs purjolök och fänkål i en stekpanna med olja, tills fänkålen mjuknar, ca 5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.