Tack så jättemycket för alla gratulationer som jag fått. Testade min nya grillpanna som jag fick som tack för mitt deltagande i tävlingen året hemmakock
Och när jag för sju år sedan var en av sex finalister i Kladdkake SM och bakade live på Chokladfestivalen i Stockholm stack det ut lite att jag gjorde en glutenfri variant med rismjöl
I have fallen in love with pike-perch. And because my cabin is near a big lake called Ringsjön in the south of Sweden (Skåne), I can easily get fresh pike-perch from our lake
Lördagsmiddag i fin förpackning. Mannen var mer än överlycklig och sa säkert tio gånger att det ”var sjukt gott” (hur nu något kan vara sjukt gott…) Och jag är absolut benägen att hålla med – förutom att var och en av middagsdelarna var supersmarriga så passade de ihop alldeles perfekt
Här är receptet för att lyckas från Nordic Smokes Anders Lejonbjörn. Beef Ribs eller Short ribs är revben från ett nötdjur de är tagna från sidan av djuret där det är mycket kött på benen
Betyget från denna familj blev MVG såååå super gottTack svägerskan det ha du inte gjort för sista gången, hon hade till och med gjort en kladdkaka den kanaljen, men den hoppade jag, visst va jag duktig
Wow, bästa komplimangerna ever och det kan jag tacka mina hulkendrinkar för. Jag får höra att det syns att jag äter raw food, att jag ser pigg och fräsch ut och att det lyser om mig
Familjens smakpanel ger tummen upp och tackar för tipset. Alltså nu tryter fantasin när det gäller matlagningen, tycker vi äter samma mat hela hela tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.