Ibland är det så skönt att bara kapitulera, och laga en gammal omodern klassiker till middag. Mitt recept på ugnsomelett kommer från en fantastisk lite oansenlig kokbok som än så länge är i min mammas ägo
Och när jag för sju år sedan var en av sex finalister i Kladdkake SM och bakade live på Chokladfestivalen i Stockholm stack det ut lite att jag gjorde en glutenfri variant med rismjöl
Mannen var mer än överlycklig och sa säkert tio gånger att det ”var sjukt gott” (hur nu något kan vara sjukt gott…) Och jag är absolut benägen att hålla med – förutom att var och en av middagsdelarna var supersmarriga så passade de ihop alldeles perfekt
Idag har vi nog haft den mest värdelösa föreläsningsdagen hittills, tråkigt nog. Hade nog varit en väldigt intressant dag om vi haft en bättre föreläsare, vi prata om akuta buksjudomar och pre-och postoperativ vård
Betyget från denna familj blev MVG såååå super gottTack svägerskan det ha du inte gjort för sista gången, hon hade till och med gjort en kladdkaka den kanaljen, men den hoppade jag, visst va jag duktig
Alltså nu tryter fantasin när det gäller matlagningen, tycker vi äter samma mat hela hela tiden. Familjens smakpanel ger tummen upp och tackar för tipset
Dunderglögg, år okänt. Det här är första gången jag skriver om ett recept innan jag har testat det, men nu gäller det glögg och det är allvarliga grejer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.