Smarriga och saftiga kokoskakor med smak av apelsin. Jag fick ut 12 st av den här satsen, man skulle kunna göra de mindre också och grädda dem lite kortare
Jag får ofta frågor om tårttillverkning. Två vanliga frågor är hur tidigt man kan förbereda dekorationerna och om man kan göra tårtan dagen innan för att inte behöva göra allt samma dag som kalaset
Denna tårta gjorde jag till en kollega som fyller år idag. De skulle vara 2 vuxna och tre barn och jag har nog svårt med de där med portioner för den blev väldigt stor haha
Nu var det dags för Liam att fylla 10 år. Det är sjunde året jag gör tårta till honom nu. Efter lite funderande och önskemål bestämde jag mig för att göra en iPad tårta med hans hörlurar på
Shanghai del 1. Varje år åker ett gäng bagare och konditorer iväg på en resa, för att nätverka och "snacka bullar" (som jag och Cleas på Gateau brukar säga) och iår gick resan till Shanghai
Inser att jag inte uppdaterat på länge, recepten ligger klara men tiden att publicera. Man kan snabbt konstatera att hösten varit hektisk med jobb och skola blandat samtidigt som jag försökt få in kvalitetstid med min lille brorson
Idag fick jag en sådan underbar överraskning när jag kom hem från jobbet. På bordet stod det en tårtkartong med mitt namn på och bredvid den en påse med Fazers logga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.