Jag delar min botten i tre lager, lägger bakplåtspapper emellanså det underlättar när jag sedan skall fylla den. Glöm inte att tårtan smakar som bäst när du lägger emellanden dagen innan den skall ätas.
Denna botten blev verkligen superbra. Denna tårta har tre bottnar och så är det blåbärmousse och vaniljkräm emellan och så har jag garnerat med marsipanrosor och hyvlad choklad
-P. Provade ett nytt recept på tårtbotten sent igår kväll. -). Letar efter den perfekta vaniljtårtbotten som inte bara är god utan också någorlunda lätt att skära i trots att den är luftig och porös
byt ut grädden mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner
Klä en form 15x25 cm i bakplåtspapper. Blanda mjölk, socker och sirap i en stor kastrull. Koka upp på medelvärme och låt koka ca 20 minuter, under omrörning och var uppmärksam mot slutet då det snabbt kan bränna fast
Jag använder oftast det här receptet på tårtbotten och det fungerar jättebra. TÅRTBOTTEN - TRE LIKA. Den glutenfria tårtbotten blir väldigt porös och smulig
Chiapudding är frukosten på allas läppar - prova en variant med apelsinsmak. ChiapuddingGrundreceptChiapudding är enkelt att tillaga, smakar gott både som efterrätt och som mellanmål och är dessutom mycket nyttigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.