Börja med att ta bort krämfyllningen från kexen. Krossaoreokexen för hand eller i en matberedare, (om du använder en matberedare släng i kexen hela med kräm)
Har säkert lyckats tidigare också, enligt andra, men den jag gjorde idag slår allt. Det viktiga med en tårtbotten är att den INTE får innehålla fett, för då reser den sig inte
Smöra och bröa en form. Vispa ägg ochsocker ljust ochporöst. Blanda de torra ingredienserna. Mot slutet av gräddningen kan man ibland behöva lägga på lite ugnsfolie för att förhindra att tårtbotten blir allt för mörk
För nån dag sedan så bakade jag chokladtårtbottensom sedan ska fyllas med någotgott,men inte än utan den är i frysen tills det är dags för att fira något
När de kallnat kan bottnarna frysas,väl. Men jag kolladeigenom en gammal tidning och det var ett bröllopreportage med Gunilla Wall,honsom har och jag var tvungen att testa på