julsnapsen ärklar. I år är vi inte så många på julafton så jag kostade på mig att köpa småflaskor att ha julsnapsen i och samtidigt använda som bordsplacering
Kräm och bottnar kan göras klara långt i förväg. Nu är Sveriges godaste tårta korad – det är deltagarna i Matmagasinets matpanel som med stor majoritet utsåg jordgubbstårtan till vinnare
Härär resultatet på min batik känner mig riktigt nöjd faktiskt. Har använt mig av fyra olika knyttekniker men tycker nog att cirklarna blev finast iallafall
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Frun i familjen är allergisk mot torra kakor som är min favorit. Kardemummakryddad mudcake200 gram smör100 gram ljus choklad100 gram mörk choklad4 ägg2 dl strösocker2,5 dl vetemjöl1 tsk bakpulver2 tsk krossade kardemummakärnorUgn 175 grader
och det är verkligen inget jag gillar särskilt mycket. Nu när man för en gång skull fått snö innan jul, hade det ju varit riktigt härlig om det fått ligga över jul- och nyår
och det visade sig sen att det var vinnartårtan som gjordes av Anders Oscarsson. Härär finalisterna i Årets konditor tävling som kommer från de mest prestigefyllda konditorierna i landet med sina unika tårtkreationer
Går jätte bra att även spackla hela tårtan med fluffen. Sä här gjorde jag. Lägg på översta bottenplattan och spackla hela tårtan med ett lager mjölkchokladfluff
Marängbotten. Vispa äggvitorna i en bunke. Tillsätt socker och fortsätt vispa. Häll i vårgårdariset. Bred ut blandningen på ett bakplåtspapper i långpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.