Det blir lite ben i fiskköttet när man gör så här, men det är bara att rensa bort. Fjällröding står på den gröna listan för fisk man kan äta med god aptit och gott samvete
Det var lite dåligt väder på dagen, men på eftermiddagen kom solen. Då tändes grillen ochpå den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämig potatisgratäng
Recept på goda blåbärsbars med citron kardemumma ochlite vårspatt. Fick riktig vårspatt efter jobb och formligen sprang ner till havet med kameraväskan över axeln, musik i lurarna och lust i kroppen
Idag var det vårröjning i trädgården och där stod dom igen – nässlorna – ett riktigt hatobjekt. Spola de kokta nässlorna i kallt vatten i durkslag, krama ur dem och hacka dem grovt
Överst på fyllningen spritsa ut mjukosten och bred senap runt om hela korven. Fyll den med salami, och de tärnade soltorkadetomaterna, samt den finhackade gula löken och fetaosten
Bred glasyren över kakan medan den är varm och strössla över kokos. Blanda glasyr. Blanda ingredienserna, ta mer florsocker om tunn ochlite extra vatten eller kaffe om tjock
Äntligen har jag även fått receptet på de smarriga tomaterna vi fick hos Anette. gräslök cocktailtomater getost myntablad pistagenötter Dela tomaterna och gröp ur dem
Oftast ligger det mer än vi tror där längst nere i kylskåpslådan och vid första anblick kanske dessa råvaror inte ser så aptitliga ut men tillsammans och med lite extra kryddning/smaksättning i exempelvis en pastasås eller i en gryta kan det ju faktiskt bli en succé
Att jag gör det beror nog mest på att jag är van att höra låtarna framföras på engelska och att rytmen i melodierna passar bättre till originalspråket, men jag tycker också att de två tidigare artisterna som jag sett spela rollen som fantomen gjorde det lite bättre
och när solen värmde så pass, passade det bra med en lite lättare lunch gjord på midsommarrester. Sen var min plan att åka och handla lite snabbt, för att sedan kunna njuta av solen
Recept på lättbakade saffransrutor med grädde och lingon ochlite annan julkaksinpiration. Har varit lite skralt med det den senaste tiden, men känner inspirationen sippra fram så här mellan rader och bildframställning
Illamående beror ofta påmjölksyra, eller rättare sagt din kropps förmåga att tolerera mjölksyra. )Jag får en hel del frågor och kommentarer och jag försöker verkligen svara på alla, men om det är någon jag missat så ber jag om ursäkt
Lägg tre ansjovisfiléer så att de överlappar varandra lite, med skinnsidan nedåt, på en arbetsbänk. Nu kommer det bli lite snurrigt, för jag vet ärligt talat inte exakt vad det är jag har lagat
Skär ut en del ta den i handen, lägg på en oststav ochlite persilja. Servera med gott mos (t ex med lite palsternacka, rotsellerie och riven västerbottenost i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.