En bit rostas , ugnsbakade cocktailtomater, marinerad kronärtskocka, inlagd paprika. Får fylla upp medlite nya blommor och fortsätta missbruka värmeljus av löjliga proportioner för att få lite mysfaktor dessa mörka kvällar
Fyllda äggskal. Lägg på lite röd kaviar och garnera med finhackad gräslök. Inget påskbord utan sill och den här varianten med matjessill är riktigt god
Eftersom det har blivit glest med bloggande på sista tiden så har jag tonvis med bilder på lager som aldrig kommer ut men jag brukar försöka peta med dem i mina blogginlägg och idag är inget undantag, så här kommer lite bilder från tre stycken olika tapaskvällar från den senaste tiden
Ta en gaffel och tryck ut varje rulle litemed. Om du inte orkade äta alla kakor som du lagt på ditt fat, så fick du en liten påse att ta med hem efter kafferepet
Denna gång laddade vi upp med för mycket smarrig pesto, skinka och tomater till pastan. När pizzan är gräddad, lägg på rikligt med ruccola (Rikligt, kan man säga det om en sallad
THAIKYCKLING MED CHILI OCH LIME… OCHLITE ANNAT SMÅTTOCHGOTT. bakblogg, chili, god enkel middag, gott till ris, inredningsblogg, knorr fond du chef chicken, kokosmjölk, kyckling, kycklingfond, kycklingrätt, lime, matblogg, paprika, purjolök, ris, systrarna m, systrarnam, thaikyckling med chili och lime, veckans middagstips, veckans middagstips med kyckling
Servera direkt med pasta och kanske även lite solrosfrön (som på bilden). Blanda ner mungbönorna - det är inte så noga när - de blir lite sönderkokta om man tillsätter dem från början och de redan är mjuka, men det gör inte så mycket tycker jag
Dela på den grilla den liteoch den fungerar också bra som en behållare till en massa gott. Man kan sedan tömma över paprikasaften i köttfärsröran för den goda smaken den tillför och reducera ner lite längre i stekpannan
Ansa fläskfiléerna och skär ett snitt längs med. Banka ut köttet med en köttklubba eller en vinflaska. Hacka soltorkade tomater, kapris och oliver, och fördela ut det samt smulad fetaost över fläskfilén
Passade på att röja lite ute, börjar litesmåttoch sen är det i full gång. Hade faktiskt kunnat grilla och suttit ute och ätit, men det blev fylld lövbiff med mos… enkelt att göra det också
Fjällröding står på den gröna listan för fisk man kan äta med god aptit ochgott samvete. I midsommarhelgen gjorde jag i ordning fjällröding som jag fyllde med citron, dill och fänkål och tog med när vi skulle grilla
Kanske ni också har en trädgård där ni själva odlar rabarber, och känner igen känslan när man tar vara på och lagar något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.