Swisch så var helgen förbi och en ny vecka väntar. Hej. Kallt och krispigt idag. Jag har kommit hem efter jobbhelg och har satt igång med veckans projekt på en gång
Även killarna tyckte den här läckerbiten var mumsig, swisch sa det sen var den borta, så till fikat i eftermiddag får jag istället njuta av mina chokladbollar (lchf) som jag smaksätter med lakrits, de finns alltid i kylskåpet om jag skulle bli sugen på något gott
Swisch har denna veckan sagt och bara susat förbi lika snabbt som ett expresståg. En drink att skåla in helgen i serverar vi er här i köket denna fredag, en frusen bärvariant som vi tänkte kunde passa fint
Swisch sa det, så blåste vi (bokstavligen talat) rakt in i 2015 och vi önskar er alla en riktigt god fortsättning på det nya året och hoppas att ni fick en fin avslutning på det gamla
Snart har halva arbetsveckan gått och det säger bara swisch som vanligt. Jag förstår inte att jag inte har gjort kålpudding tidigare eftersom jag tycker om kombinationen vitkål och köttfärs
Livet bara swischar förbi och det är redan nu valborg och första maj. Om ni ska ut och tända brasor ikväll tänk på igelkottarna och titta under/i rishögarna så att dem inte har byggt bon där och blir uppeldade
Dagarna swischade ju bara förbi. Tänk att mina 60 dagar med Beach 2014 är över. Vad hände. Men det har varit ett fantastisk resa för min del och jag är stolt att jag klarade av den samt uppnådde en del av mina mål
Under kvällen bjöd jag på lite småplock som jag förberett under dagen och det sa bara swisch så var allt slut på tallrikarna så jag förmodar att det smakade bra
Idag hade jag rakt ingen lust att hänga i köket, bakade en del igår och gjorde ett långkok, så idag satsade jag på raka motsatsen till långkok, turbomiddag
(se receptet högst upp) Swisch in i ugnen på 225 grader i mitten av ugnen i ca. Smulpajdeg. 3 dl vetemjöl & 150 gr smör (kylskåpskallt) i stavar mixas i en liten matberedare med 3 msk socker tills degen blir smulig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.