Blanda äggula, potatismjöl och senaptillgriljering. Pensla snittytan med senapssåsen. Räcker till ca 2 kg skinka. Griljera skinkan i ca 10 minuter eller tills att skinkan fått fin gyllenbrun färg. 1 dl senap , söt och stark
Det blir en smakrik morotssoppa med både kapris, tabasco och lime på ingredienslistan, den rökta fisken kan man välja precis vilken som, vi har haft både makrill och lax och båda smakar lika bra i
Bland annat gjorde jag den här smakrika och kryddigt goda tomatsåsen eller ketchupen som satt som en smäck till det andra, hamburgarna, coleslawen och de ugnsbakade sötsyrliga tomaterna
Först o främst måste jag tacka, jag är så rörd av de fina kommentarerna från detta inlägg. HÄR. så tusen tack fina bloggläsare de orden värmde ska ni veta
Skölj paprika och aubergine och lägg dem på en ugnsplåt tillsammans med vitlöksklyftor. Mosa paprika, aubergine och vitlök i en mixer och tillsätt vinäger, salt, strösocker och paprikapulver
Detta räcker till en skinka på 2 kg, är den större så dubbla satsen1 dl ströbröd1 dl senap3 äggextra ströbröd och lite vetemjölSkär bort svålen på skinkan och pudra över lite vetemjöl, blanda sen ingredienserna och smeta på blandningen på skinkan, strö sen över ströbröd och kör in den i ugnen på 200 grader grill, vakta den så att den inte bränns. 1 dl senap
Tillsätt passerade tomater, vatten och fond. 1. Mortla grönpepparn. 2. Fräs vitlök och grönpeppar i oljan, på medelvärme, under omrörning några minuter
Forma dem till avlånga limpor. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna. Häll i olja, salt och nästan allt mjöl, spara 1-2 dl till utbakning
Grovhacka basilikabladen och tillsätt dem till såsen. Stek tomaterna runt om i 2 msk olja tills de börjar spricka och mjukna, ca 3 min. Tillsätt vitlök och 3 msk vinäger, låt sjuda ca 4 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.