Detta är min variant av Sveas bröd som publicerades i Norra skåne den 3 okt 2011 med namnet De stenugnsbakar på mor Sveas eget sätt Kommentar till artikeln i NskBakbeskrivningen i artikeln berättade inte hur man skållade mjölet
Kolakakor. Jag har sagt det förut men det här är verkligen en av mina favoritkakor. Har inget minne av att jag ätit dessa kakor innan jag för några år sedan pratade med en kollega (med norsk bakgrund) som berättade att de alltid hade "Koola kakor" till jul
Nu börjar det bli dags att tänka på julmaten och något jag vill ha på julbordet är Kålrotslåda. Förra året hittade jag en superfin lchf-variant av lådan hos "Fisken Svea" och den ska jag göra i år också
Med lite smak av kola och choklad. Smaskiga till en kopp kaffe. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
Nu med mönster. Finaste modellen är mycket nöjd över vår skapelse. Mönster Tack, var det någon som sa. MinionmössanHär kommer alltså ett mönster, men observera att det är en efterkonstruktion (jag har räknat, kontrollräknat och skrivit ner utifrån den färdiga mössan) och det kan ha smugit någon felskrivining
Sveas spröda havrekakor med russin, ca 40 st. Mumsigt spröda. Det börjar närma sig Litens allra första födelsedag så jag har börjat baka och frysa in så vi slipper ha panik sista veckan
Den som är bekant med min blogg vet att rimmad oxbringa står rätt högt i kurs hos mig. Det är något som jag verkligen gillar och som jag försöker att hitta nya bra sätt att laga till
Storebror ugglaMellanbror ugglaLillebror ugglaJag frågade i mitt förra inläggmönster på mina ugglebrorsorTripp trapp trull i ugglebrorsorSnurrig undersida är kul att titta på för liten bebis6 fm i magisk ring, färg 2
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.