Blanda cream fraiche, ost, finstrimlade soltorkadetomateroch örtkryddor. Soltorkadetomater konserverade i olja ligger inte för mig, jag föredrar dem naturella vakuumförpackade
Medbacon förstås. Blanda försiktigt om potatis, mozzarella, lök, soltorkadetomater, körsbärstomater, sparris och riven parmesan i skålen med crème fraiche och pesto
Strimla soltorkadetomater tunt och blanda sedan med lök ochbacon. Ringla smör i en ugnsfast form, lägg i potatisarna och knacka sönder dem med något trubbigt
Avsluta med att strö över finhackad baconoch riva parmesan över. Medan pastan rinner av i ett durkslag blandas smör, grädde och creme av soltorkadetomater i kastrullen
Blanda ihop svampen med smulad getost, baconoch strimlade soltorkadetomater. Vi har rätt mycket torkad blandsvamp i våra gömmor och varför inte göra en svamppaj medMedelhavs-touch
Blanda ihop med övriga ingredienser till toppingen, och bred över palsternackorna. Januari brukar ju ofta vara en månad med begränsat ekonomiskt svängrum
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.