Servera den ljummen eller kall med vaniljvisp, vaniljsås eller glass Äppelbotten. Blanda snabbt ihop alla ingredienser till crumblen och strö över äpplena i formen
Förra helgen bjöd jag in tjejkompisarna för en storslagen brunch, och en av favoriterna var denna banansmulpaj som var serverad i glas med "yoghurt-vaniljkräm", carob-sås och hasselnötter
Det här receptet är nästan samma som jag använde till rabarberkakan och smuldegsströssel men jag dubblat det så att det räcker till en hel långpanna och bakade det med blåbär istället för rabarber och lavendel
För att maximerar kroppens förmåga att ta till vara på alla vitaminer och näringsämnen i kålen ville jag para ihop den med andra superingredienser samtidigt som den skulle smaka gott…
Banana crumble – Smulpaj med banan – German bakery special. Smulpaj med banan. Det var på German bakery i Kerala i södra Indien, som jag för första gången åt banana crumble
Blanda björnbären med hälften av sockret och lägg i en lätt smord, ugnsfast form. Smula ihop smöret/margarinet med resterande socker samt mjöl och salt
/This protein crumble pie actually topped my expectations. The crumble. Mix all the ingredients for the crumble in a bowl and mix it, add a little water if it's too dry but only a LITTLE
Så jag fick baka något snabbt som vi kunde ha med och dessa är snabba att baka och goa att äta. Gör crumble i blendern eller liknande, några matskedar över varje muffins
Rör runt det efter att det kommit ut ur ugnen då och då medan det svalnar. crumble. Häll kolakrämen ovanpå kladdkakan och fördela lite av crumblet på kakan sen ställ in i frysen ett par timmar att stelna
Rabarberkaka medcrumble och cashewnötter. Denna gången spetsade jag till den med cashewnötter eftersom jag haft förmånen att testa Nutisals nyheter på cashewfronten och använde cashewnötterna som var kryddade med rosmarin
På pajen smulas också en crumblemed farinsocker och valnötter, riktigt gott det också. Nej, tre faktiskt, för jag gjorde även även rostade pumpakärnor med flingsalt
Nyp ihop ingredienserna till crumblen. Skala och skär rabarben i små bitar och smaksätt den med 1 msk strösocker, vaniljsocker och kanel. Fyll muffinsformarna till 2/3 med smet och lägg sedan på en sked av rabarberbitarna. Toppa muffinsen medcrumble och grädda i 200 grader varmluft i ca 15 minuter i mitten av ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.