Mixa allt i matberedare, forma till bullar och lägg bullarna på en tallrik. Värm upp rapsolja i panna och stek veggibullarna tills de får en härlig knaprig yta
Men den här gången slog vi till på en ny liten rätt, nämligen Räksaganaki. Saganaki tycker jag låter mer japansk än grekisk som rätten ursprungligen härstammar ifrån
Sista semesterveckan så kom ju faktiskt solen tillbaka så vi fick njuta av den igen. Dottern kom ut till oss i stugan och höll och sällskap också och då blev det filmkväll (gick inte vara ute pga små sviarn)
Den här gången hade smöret tagits fram för sonen och jag skulle baka igen. Dels för att jag inte gillar hanteringen av fettet för att få fram margarin samt för alla tillsatser som är i
Jag trodde aldrig att jag skulle plocka fram virknålen igen efter alla dessa år. När jag var hemma och var sjuk i flera veckor plöjde jag trädgårds- och inredningstidningar och när jag hade extra tråkigt en dag slog virklusten till med full kraft efter att jag läst ett reportage om virkade mormorsrutor
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.