-). Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader
-Den här kommer du definitivt gilla. Igår kväll fick vi till en ny favvo bland våra asiatiska rätter. PORK`N`PRAWNS4-6 personer500 gr räkor med skal250 gr äggnudlar Santa Marias wok noodles var super1 röd chili, hackad1 dl sweet chilisås2 msk asiatisk fisksås1 lime, rivet skal samt saften1/2 msk sesamolja1 msk japansk soja200 gr rimmat sidfläsk1/2 purjolök1 morot1/2 ast suger snaps ca 125 gr1 lite klyfta vitkål, ca 100 gr1 broccoli ca 250 grRapsolja till stekningGarnering. Woka grönsakerna i rapsolja i ca 3-5 minuter. Tycker verkligen de är super, då de blandar sig bra i en wok 4-6 personer
Gjorde en ny laddning våfflor till frysen häromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
-) Varje kväll vid middagen njuter vi av ljuset som lyser upp backarna. Tänkte tips er om en galet god drink som hamnat överst bland mina favoriter -Frozen Apple Martini
TwitterFacebookE-postSkriv utGoogleGillaGilla Laddar. En surdeg som har mycket liv i sig kan dock stå i två veckor utan att man behöver greja med den,För att det inte ska bli alltför mycket surdegsgrund så kan det vara lämpligt att hälla av bort en del innan du friskar upp den på nytt
Idag testade jag en ny smoothie till frukost. Jag brukar inte dricka min frukost eftersom jag uppskattar att tugga den, men idag var jag lite wild and crazy
Gjorde en ny omgång päronmarmelad i förra veckan, som jag skulle ha till en av tårtorna som jag bestämt att göra till Syrrans 18-årskalas som jag var hemma i Tidaholm och firade i helgen som var. Koka sedan kraftigt i ca 35-40 minuter tills det börjat tjockan och bli syltigt/marmeladigt
En ny favorit. Ny typ av kaka som kombinerar två av mina favoriter, blåbär och mazarin. Nyp ihop mjöl, socker och smöret skuret i bitar till en smulig massa
Så då var det dags för ett nytt år igen. Nytt år nya möjligheter, alltid lika inspirerande. Menar nu inte som ett nyårslöfte utan mer att utmana sig själv och tillföra något nytt
Igår provade jag att experimentera med en av mina favoriträtter - nämligen omelettpizza. Jag gillar att utveckla mina recept och prova att byta ut lite för att förnya dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.