I senaste Allt om Mat sätter de betyg på pizzabottnar med tomatsås och jag lyckades visst pricka in en av de sämre sorterna med den pizza jag gjorde för några dagar sedan men det blev gott nog ändå
En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hur det tillverkas såär jag intelängre ett dugg fundersam över varför så många får cancer
Efter en stund i ugnen och några små saker till såär mackan fulländad. Det jag längtar efter är lugnet, naturen som kommer vara alldeles vit i mörkret, tystnaden, kravlösheten, gos med katter, matlagning, vedeldad bastu och att bara vara med Mannen i mitt liv
Lägg lite trötthet på detså sjunker inspirationen rejält och det blir mat som lövbiff i gräddsås med pommes, färdiggrillad kyckling med pommes eller som här - en tortellinigratäng
Hittade ett recept av Paolo Roberto och mer italienskt änsåhärär svårt att få utan att vara i Italien - till och med basilikan är egenodlad med fröer från italienska Franchi
Igår när vi skulle ha ett par vänner över på lite mat och jag bestämde att vi skulle bjuda på blandat från grillen, så sprang Milia iväg och tog på sig en rosa tyllkjol
Trasa köttet med två gafflar och vänd runt i den återstående vätskan. Slå på mörk ök och bbq-sås. Hacka den röda chilifrukten och strössla över – ta så mycket chili du vill beroende på hur het mat du gillar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.