Surdegsbröd
Lekker mat
Lekker mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk rågmjöl
  • ½ dl vatten
  • 11½ dl fingervarmt vatten
  • 1 tsk honung
  • 1 ½ dl mjöl
  • 1 dl fingervarmt vatten
  • 1 dl mjöl
  • 1 dl fingervarmt vatten
  • 1 dl mjöl
  • 1 dl fingervamt vatten
  • 1 dl rågmjöl
  • 4 ½ dl vatten
  • 250 g surdeg
  • 10 g jäst
  • 6 ½ dl vetemjöl
  • 4 ½ dl
  • 1 msk sirap
  • 2 tsk salt
  • 35 minuter eller
  • 98 grader
  • 225 graders ugn
  • 12-15 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.