Ta köttfärs så det blir den storleken som du vill ha och platta ut den till en cirkel och börja forma den
Sen stek dom med smör eller olja (tog olja)
Glöm inte lägga på osten när dom steks så det smälter
Sen ta rödlöken och hacka upp de i små strimlor och stek dom i olja och peppar sen när dom är brunaktiga så är dom klara sen brukar vi ta lite honung så lite sötma kommer i smaken
Sen tar du klyftpotatis pepprar dom lägger dom på en
plåt och lägger in dom i ugnen i ungefär 20 min på värmen 170 grader
Sen varm bröden i mikron eller vad du vill i några sekunder
På eftermiddagen var jag lite piggare så Oskar tog ut Felicia på en promenad medan jag gjorde middag och det blev hemmagjordahamburgare på egenmald högrev och krispiga pommes gjorda på bakpotatisar
Pressa bollen till en hamburgare med en stekspade eller hamburgarpress. Lägg en ostskiva på burgaren, lägg en hamburgare över och avsluta med en till ostskiva
Då är det fredagsmys och vad passar väl inte bättre än riktigt goda hamburgare gjorda från grunden. På våra hamburgare hade vi knaperstekt bacon, skivad ananas, ost, tomat, gurka, ketchup och senap
en och sen, ta- da, så här blev det, en perfekt och supergod lördagsmiddag. Hemmagjord lammfärsburgare med handkavlat hamburgerbröd från Söderbergs bageri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.