Jag i AyiaNapa Som Du ser på klädseln, så har vi haft en del kalla dagar i vinter. Trattkantarellsoppa Jag fick en påse torkade trattkantareller av min Syster innan jag for, inte dumt att stoppa ner i packningen
Pound each fillet to 1/2-inch thick, if needed. Beat eggs, parmesan cheese, 2 tablespoons of lemon juice, a pinch of salt and some black pepper in a shallow bowl
Litet tips på god vardagsmat inför den kommande veckans alla vardagsmiddagar kommer här. Fisken gick hem hos alla och med ett extra plus från barnen och då i synnerhet M som uttryckligen älskade den och skulle kunna ha ätit bara fisk om han hade fått göra det
Semla, ja nu är det dags igen. Den 12 februari, dvs tisdag nästa vecka, smäller de. Fettisdagen är för mig bara en dag om året, jag är inte personen som äter semlor flera veckor innan fettisdagen men bakverket har funnits i butik i flera veckor redan
It’s been about a year since I first made these raw brownies, and although I have tried lots of other raw brownie recipes and variations since, this one is still one of my favorites
Idag bär det av på nästa resa, de kommande 6 veckorna befinner sig mitt kök på Cypern, i AyiaNapa. Värmande soppa i vinterkylan Det här är en soppa jag gjorde i Alanya i höstas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.