Vi hittade detta recept på goda lyxiga mellanmålsplättar i senaste Med Mera-tidningen. När man varit ute höstrusket och försökt leta svamp utan stor framgång kan man behöva lite extra goda värmande mellanmålsplättar när man kommer hem
Stefan Sauk, Nassim Al Fakir, "Tobbe-trollkarl", Marika Lagerkrantz. DReceptet idag är absolut ingen "nyhet", ni har säkert sett det på många andra bloggar och i tidningar
Här har vi en banan och morotskaka som Joline bakade förra veckan. Ni vet hur saftigt det blir med både banan och rivna morötter i en kaka så dessa blev mer som små bakelser med den krämiga glasyren på
Ingredienser Portioner. 4 4 bananer 4 msk råsocker 2 msk smör eller margarin 1 dl pressad apelsinsaft 2 msk riven ingefära Till servering glass Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Lägg på en plåt med bakplåtspapper och pudra lite kanel på dom. Låt de torka på 100 grader i ugn i ca 2 - 2,5 h. Torka äpplena i ugn på ca 80grader i ca 3-4 h ( allt beror på vilken ugn du har
Skär varje banan i centimeter-stora skivor och lägg på en skärbräda eller i en form. Bred ut jordnötssmör på hälften av bananskivorna och sätt ihop med resten
Alla kunde äta tårtan eftersom att den är glutenfri, vetefri, mjölkfri och även nöt- och mandelfri. Vispen ska lämna band-liknande spår när visparna lyfts
Mixa bananen och mjölken. Rör ner ploppen, låt stå i kylen över natten och vispa upp den. 1 KRAV-banan. När min dotter fyllde år så bakade jag dessa cupocakes
Dessa gjorde jag för ett tag sedan blir otroligt saftiga och goda Till 8 stora eller 16 normalstora 2 mosade bananer 1 ägg 1. Sätt ugnen på 175 grader Mosa bananerna Vispa ägg och socker pösigt Blanda ner resten av ingredienserna Klicka ut smeten i formarna Grädda muffinsen 15-20 min 8 stora eller. 15-20 min
-), blir säkert lite krämigare så. Provade ett recept på blåbärsglass idag som inte innehåller några ägg och som inte heller behöver göras i glassmaskin, fast nu när jag ändå har en glassmaskin så gör jag glassen där ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.