Nu har grillsäsongen dragit i gång på allvar. För oss som vid sällsynta tillfällen kan tycka att det är värt pengarna att tillaga de dyrare bitarna, ryggbiff eller till och med oxfilé, finns det kryddningar som kan göra det lite intressantare
Först & främst tycker jag att man skall ha en termometer när man grillar. grilltips. Jag föredrar att endast krydda köttet jag skall grilla med salt & peppar
salt & peppar. Idag är det en otroligt fin och varm dag, känns som att sommaren är här. Jag hoppas att det blir en fin sommar i år, då jag har planerat att göra en del utflykter och då är ju sol att föredra
Fler grilltipsInnertemperaturer på olika kött/fisk/fågel 3dl couscous. Det är grilltider, hemma är det jag som är självutnämnd grillmaster en titel jag fått tack vare min pappa som är grillmaster när jag hälsar på
Grillad ryggbiff, ugnsrostad sötpotatis, grillade grönsaker, sallad & beasås. . Jag älskar grillade grönsaker på spett men kan tycka det är lite "bök" att göra dem ibland
Här är en supergod rub som passar både till grönsaker, kyckling, gris och ko. Jag har gjort en burk som jag har och använder till det mesta som jag grillar
[I baked this pink rainbow cake & a chocolate raspberry dream cake]. . During the holidays when I had to take a break from all my culinary adventures, I didn´t really miss ´em at all
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.