IngredienserPortioner. 4 250 - 300 g pasta av valfri sort 400 g strimladgrilladpaprikai olja (400 g motsvarar 2 burkar) ca 500 g kycklinglårfiléer 2 tsk salt 2 krm svartpeppar 2 msk balsamvinäger (crema dibalsamico) 3 msk flagad mandel 70 g ruccolablad 1/2 kruka basilika 125 g ädelost, feta, mozzarella eller chèvre Lägg tilliinköpslistan
Blanda under tiden färsen med den svällda ströbrödblandningen,(ev mer krydda)smaka av. Rör ihop färsen med kålen när den blivit mjuk, häll blandningeni en smord ugnsform, och ställ in den imitten på ugnen
Hej min vän. Fredagspasta, mums. Hur har din fredag varit. Har du nån rolig helgplan. Vi har just kommit hem från en skön cykeltur, åh vad härlig kväll vi haft
Ikväll ska vi äta en av mina absoluta favoriträtter - the one and only Fredagspasta. Ni som läst bloggen länge känner säkert igen receptet, det finns redan under namnet Favoritpastan med tomatpesto ikategorin Pasta
Kom hem efter en HELT hysterisk dag på jobbet. munnen har gått i ett på migidag så det var skönt att komma hem till ett tomt hus så man slapp prata och bara vara
Koka pastan enligt paketets anvisningar och låt det rinna av i durkslag. Lägg tillbaka pastan i kastrullen och blanda ipaprikastrimlorna med lite av oljan
Bloggen har aldrig haft ett bearnaisesås-recept men det blir det ändring på nu. Vi äter inte ”bea” alltför ofta, såsen är lite väl fet kan jag tycka, men iblandblir jag ändå riktigt sugen på den
I söndags så skulle det grejas i mors trädgård, lägga plattor och vinterfixa växthuset. Då är hon inte dummare än att hon lagar etiopiskt som alla älskar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.