Ett riktigt gott och stort surdegsbröd. Det här brödet är jättesmidigt att baka när man jobbar och inte har tid och lust att hålla på med bakning på morgonen
Äggost. Grymt gott alltså. Väldigt Bohuslänskt med. Idag blev jag så sugen på att göra en. Egentligen så ska en äggost stå till sig i kylskåp rätt länge typ över natten helst
Och en kanelbulle eller tre. Upp med handen om du ska äta kanelbulle idag. Varje år den 4. e oktober är det ”Kanelbullens dag”, lite gulligt tycker jag att kanelbullen har en helt egen dag i almanackan
Lördagsmiddag i fin förpackning. Mannen var mer än överlycklig och sa säkert tio gånger att det ”var sjukt gott” (hur nu något kan vara sjukt gott…) Och jag är absolut benägen att hålla med – förutom att var och en av middagsdelarna var supersmarriga så passade de ihop alldeles perfekt
Jag var egentligen i affären för att handla en fjällröding, men när det inte fanns så beslutade jag mig för att prova en guldsparid, eller seabream som den heter på engelska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.