Faktorer som mängd, kvalitet och hur länge det får ligga och dra spelar in. Att vodkan dessutom är ekologisk, organiskt smaksatt endast av naturen och kommer i ett omfång av väl valda och spännande variationer gör inte saken sämre
Ha i åtanke att desto mindre vätska desto mer blir konsistensen som sorbe eller glass, medan om du lägger till mer vätska så blir konsistensen lösare och mer som smoothie
Peel and top & tail the carrot, then slice very thinly. Blitz the rest of the ingredients together for 30 seconds or so, until you have a thick marinade. Place the carrot and marinade into a dish, mix together so that all of the carrot slices are coated, and set to one side for 30 minutes. Heat your oven to 200°C/400°F. Place the carrot strips side-by-side on cookie sheet (line it with parchment or a silicone mat if it’s not non-stick), spread the rest of the marinade evenly over the strips, and then bake for 15-25 minutes, depending on how crispy you want your ‘bacon’ to be
Nu myser vi ner oss i soffan efter en hel dag på baksidan med sol, vattenpistoler å bus. Blanda ihop vegfärs med dina bästa kryddor (vi tog svartpeppar, salt, chilipulver, vitlök)2
I have kept this going for a few hours, adding additional water when needed. Combine all ingredients together in a saucepan and heat over low heat until simmering
Receptet är ur Två systrars söta av Lisa & Monica Eisenman, 2005Pajdeg6 dl vetemjöl6 msk socker300 gram smör/margarin - laktosfritt alternativ finns2 nypor salt3-4 msk iskallt vattenKör alla ingredienser tillsammans tills det är en fin deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.