I går var det dags för lite fest här hemma. Som mat/ tilltugg blev det en lite tapas och pinchosmeny. Skillnaden mellan Tapas och pinchos är numer nästan minimal
Detta är en förrätt som jag gjorde i somras. Den blev väldigt uppskattad och i skrivande stund inser jag att jag MÅSTE göra detta nästa helg igen tror jag
Tacos är något som förekommer mer eller mindre i de flesta hem och även här Under vårt tak. En måltid där man lätt kan samla många och först hjälpas åt att förbereda alla goda tillbehör för att sedan slå sig ner tillsammans och Njuta
I början av året stötte jag på en sida som heter Proteinpow. Jag blev helt faschinerad av recepten på sidan, som de flesta är gjorda med proteinpulver i olika former
Friterade chips. Tvätta potatisen väl men låt skalet sitta kvar. Skiva den tunt i matberedare och låt skivorna torka till på handduk eller hushållspapper
Grillchips är min personliga favorit men för något år sedan så började jag upptäcka att det faktiskt är väldigt gott att använda andra rotfrukter till chips, tex rödbetor och morötter
Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen. En så god skapelse har rätten att återuppstå och den gick hem hos gästerna även den här gången
Sätt ugnen på 225º. Tina smördegsplattorna. Skär bort vaxet på osten och riv den grovt. Lägg lite mjöl på bakbordet och kavla ut varje degplatta till nästan dubbel storlek
I kväll har jag förberett nyårsmaten, och bland annat gjort drinktilltugget som blir parmesanbollar. Lite salt tilltugg som är gott till de flesta drinkar
Det är en hel del som kikar in i vårt kök efter att ni letat efter drinktilltugg, "superduper enkla drinktilltugg" och "plockmat eller drinktilltugg" är två av de mest lästa inläggen vi har bjudit på genom åren
Här kommer ett recept på det perfekta drinktilltugget. De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat