Kall sås med pepparrot, äpple och dill. Finhacka äpple och lök och fräs i smör. Spättan vändes i mjöl och stektes i rikligt med smör, äkta svenskt smör
Blanda med mascarpone. Kärna ur äpplena och skär dem till cirka 1,5 centimeter tjocka skivor (ta mittenpartiet på äpplena för jämna bitar). Hetta upp smör i en stekpanna och stek äppelskivorna tillsammans med kanel och råsocker i 5-8 minuter beroende på hur mjuka du vill ha dem. 2 röda äpplen 25g smör 1,5 msk råsocker 1 msk kanel 250g mascarpone 1 st vaniljstång
Gör så här Kärna ur och tärna äpplena. Toppa äppelbitarna med kvarg och smulade mandelbiskvier. 3 äpplen. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 3 äpplen 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 msk strösocker 1 tsk malen kanel 250 g Arla Köket Kesella® kvarg dulce de leche ½ dl mandelbiskvier
Skala, kärna ur och klyfta äpplena. Ta upp äpplena på ett fat. Häll såsen över äpplena. 4 st äpplen. Stek dem i smör i en stor stekpanna tills de är halvmjuka
Kärna ur och klyfta äpplena och stek dem halvmjuka i en stekpanna med smör. Servera med vaniljglass. Ta upp äpplena och tillsätt socker, sirap och grädde och koka ihop, ca 5 minuter. 4 st äpplen
Servera falukorven med blomkålscrèmen, äpplena och potatisen. Mixa den slät och smaka av med salt. Bryn potatisarna i olja till fin färg i en stekpanna på medeltemperatur
Servera fläskkotletterna i skysåsen med rostad potatis och äpple samt grönsaksstavar. Skölj och skär äpplena i klyftor och ringla över lite olja och en nypa salt
Skala och kärna ur äpplena. Sedan serveras detta med kokt potatis. 3 svenska äpplen. 400-500 g kalvlever 1 msk vetemjöl 1 tsk salt 2 krm vitpeppar 1 msk smör 3 svenska äpplen 8 skivor bacon Kokt potatis
Kärna ur och klyfta äpplena och stek dem halvmjuka i en stekpanna med smör. Servera med vaniljglass. Ta upp äpplena och tillsätt socker, sirap och grädde och koka ihop, ca 5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.