Det märks på statistiken på söndagarna, men ni är välkomna in hit varje dag. Så var jullovet slut och dom stora barnen har återvänt till ”normala” rutiner och en ny jobbvecka för en annan
Eftersom jag sitter vid köksbordet och sammanfattar en massa glosor jag inte ens vet om jag kommer ha användning för i min tenta om 2 veckor, så står min fantastiska man i köket och tar mot order varvat med mina svordomar angående statistik
Som jag skrivit det senaste gångerna så är det så ofantligt roligt att komma in här efter så lång tid och ändå se att statistiken är densamma-heja er och vad roligt att ni hittar gamla godingar i receptbanken
Har förstått av statistik att just rätter som denna är populära på min blogg. Den här maträtten mina kära vänner, den hoppas och tror jag att många kommer att testa
Enligt statistiken är ni många som verkar ha funderingar på att baka en bakelse till i morgon, men kanske är ni även några som känner att ni inte har tid för så mycket pyssel som bakelse
Så jag loggade in på Google Analytics och kollade in statistiken över mina mest besökta inlägg under dom senaste fem åren (jag ville inte gå alltför långt bak)
Det är något jag väldigt sällan gör, idag skall vi bättre på den statistiken. Vädret visade inte sin starkaste sida idag och därför fick det bli lite kakbak
Till vardags är jag en sådan där typ som förstör Socialstyrelsens statistik. Ni vet säkert själva hur det kan vara - plötsligt minns man något man tycker väldigt mycket o, men inte ätit eller lagat till på alldeles för länge
Statistiken skvallrar om att det varit en rejäl skara här inne den senaste veckan och det är tydligt vad som äts i påsk, lamm, bakelser och lemoncurd toppar topplistan
Jag vet inte riktigt vad som hände igår, för min statistik på bloggen sköt i höjden. Är det någon som sett om något av mina inlägg blivit delat någonstans
Trots att bären enligt statistik från jordbruksverket odlas lika flitigt som hallon i svenska trädgårdar verkar det som om vi har svårt att närma oss dessa stickiga buskar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.