As so much in my life evolves around food, it is such a treat for me to leave the kitchen and all the dishes and just eat what somebody else cooked for a few days
There is a google translator to the left at the bottom of the menu. instagram 100kitchenstories. Jag vet inte vad ni gjorde när ni var små, men jag bakade chokladbollar i stort sett hela tiden
In Sweden today it’s the National Kladdkake-day (Kladdkaka is like a brownie and very popular). I have an apple shaped cookie cutter which I used as a template for putting some cinnamon on the cake
together with some deep fried white fish as a starter. Some more small starters. Thecoffee tastes good and the cake gives enough energy for the rest of the afternoon
It is time to leave Kamakura and head on to Tokyo, this day is the clearest since we came to Japan so we could not resist to take a last look at Fuji san in the morning
Vi kör väl på med förrätterna från lördagens firarmiddag, eller vad säger ni. Säkert kan dom komma till nytta för någon framöver, kanske redan till helgen kanske
The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
Det har stått på agendan ett bra tag nu och eftersom vi gärna ville ta hjälp av ett proffs första gången det skulle ske, så var Freddy inräknad i planerna
D. e. t. ä. r. j. u. i. k. g. o. J. a. b. ö. d. p. å. s. m. c. h. y. n. L. l. v. ,. f. I. R. F. 4. 0. 2. 3. +. (. ). /. x. 7. 1. 5. V. B. K. G. -. T. s t. d l
Jag kallar det för ”The Franska”…. The Franska – Version #2. Äntligen, ett supergott LCHF-bröd. Det är nog första brödet som jag har fått till en aning som ett riktigt bröd som dessutom har en liten hård skorpa på ytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.