Vem vill stoppa en jävel i munnen, även om den är förföriskt god och förledande. "Hoppande jävlar" var ett klassiskt drinktilltugg på det glada 70-talet, och bestod av musslor inlindade i bacon, som bakades i ugn
Potatis, sparris och vad som krävdes till vitvinssås inhandlades och om jag inte mindes helt fel så skulle det ligga en riktigt fräsch fiskbutik bara lite längre ned på gatan i den nya stadsdelen vi intagit med en storm så liten att inte en jävel märkt av det
Förutom kåldolmar är det här min favoriträtt när det gäller husmanskost, just därför blev jag löjligt mallig när jag lyckades få till ett par vegetariska biffar som blev alldeles perfekta i konsistensen
Hej där vänner. Idag kom jag hem från en låååång veckas fantastiska äventyr i Asien där jag varit för att scouta vad som händer i östanland på vegofronten
Det här låter nästan fjantigt, men det här har jag drömt om att laga väldigt länge. Det är däremot först på senaste som alla förutsättningar har funnits
Ibland händer det. Jävlar alltså. Och det roliga är att det har hänt ganska ofta nu på senaste dessutom. Både med fejkonet, med palten (som ni får läsa om i min kommande kokbok
Här är ännu ett recept från min kommande bok om svensk vegetarisk husmanskost. Jag är sämst i världen på att skapa exklusivt content, så jag är på god väg att ge bort hela boken i form av blogginlägg, men va fan
Årets stora nyhet på julbordet i min värld var de här vegorevbenspjällen. Jag har tänkt i några år att det vore gott att ha på julbordet igen, men inte riktigt pallat att göra egna av seitan som jag sett vissa göra
YEEEEEEEEES. Jävlar rent ut sagt vad lyckat brödet blev. Det här är tredje gången jag bakar just det här surdegsbrödet, och första gången som det blev exakt, exakt så som jag ville
Thailändarna är bra på många saker men mest utmärkande för oss svenskar bör vara maten. Det går fyra thairestauranger per person i Malmö, på ett ungefär
Om du fortfarande har tålamod kvar så är det bara att måla den jäveln (se bild 6). RECEPTPapier Mache-klister3 dl vetemjöl9 dl vattenBlanda vetemjöl med 4 dl kallt vatten – vispa och tillsätt resten av vattnet under vispning
Så frustrerande när man skriver en lång text och sen inte hinner (för tid "till annat" är lite av en lyxvara) läsa igenom texten ordentligt bara för att upptäcka en massa små, onödiga och direkt störiga stavfel
Big Mac dressingen, eller Big Mock som jag brukar kalla den, hittade jag ursprungligen på youtube där någon glad jävel gett sig fan på att försöka lista ut vad McD använde i sin klassiska dressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.