Skölj och finhacka paprikan, strimla rödlöken och salladslöken fint, blanda med dressingen. Skölj sockerärtorna och dela dem mitt itu och lägg i skålen med de övriga ingredienserna, hacka ner persilja, så mycket du vill ha
Servera med kokt potatis, Vinbärsgelé & syltlök. Låt koka på svagvärme ca 1-1½ timme. Kantareller gärna färska förvällda, men annars 2 burkar. ½-1 tsk vinbärs gelé. Kantareller gärna färska förvällda( men annars 2 burkar). ½ - 1 tsk Vinbärsgelé
Avsluta med att vispa upp ägget och pensla locket försiktigt med det. 3 plattor ska användas som lock och den sista gör man dekorationen med. 3-4 krm Svartpeppar grovmalen. 2-3 krm Chilipulver. 2-3 krm Paprikapulver (Stark)
Servera med Klyftpotatis och en klick Creme fraich. Skär lök i grova skivor & halvera dem sedan. Kanon med denna är att du kan göra både klyftpotatisarna och Karrén samtidigt
Servera med stekta kantareller, brunsås, kokt potatis & kokta morötter. Blanda Ägg, skorpmjöl, kryddor, vitlök & tillsätt vattnet sist så ni får en smidig gegga
1. 2. F. e. b. 7. 5. T. w. i. t. r. a. c. o. k. P. m. s. A. n. d. l. h. y. g. 0. ö. å. ä. v. p. N. u. f. J. ,. x. j. I. C. S. 4. é. G. L. H. 3. B. V. D. K. , t. k o. s t
3 dl gräddfil. 12 msk majonnäs. 13 vitlöksklyftor. 1Salt. 1Svartpeppar gärna grovmalen. 13 dl gräddfil 2 msk majonnäs 3 vitlöksklyftor Salt Svartpeppar gärna grovmalenRör ihop majonnäs och gräddfil så det blir slätt Pressa i vitlöken och tillsätt lite salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.