Jag ha ju funderat hit och dit på en ny mobil och nu äntligen så slog jag till. En iPhone 4 blev det och efter lite klickande runt på mobilen så tror jag att det kommer att bli himla bra
Mördeg är en bra grund för att experimentera fram en massa goda kakor. Jag har inte experimenterat, men jag har bakat de här enkla, klassiska kakorna med choklad- och vaniljsmak
Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Det var väldigt länge sedan jag gjorde den rätten, men när ena dottern plötsligt önskade sig just det till middag så blev det renässans
Det är alltid roligt att testa någonting nytt. Efter att jag hade suttit och bläddrat i ICAs tidning Buffé, som jag annars alltid brukar slänga direkt, hittade vi ett recept vi ville testa
God kväll. Idag slutade jag tidigt och efter jobbet tog jag med mig barnen och mötte upp mormor på stans biblioteket, där vi läste böcker, spelade spel, lekte och fikade såklart
Smält choklad och smör i en kastrull på svag värme. Det ska inte koka. När hälften av chokladen smält kan du ta bort kastrullen från plattan så smälter resten av befintlig värme
Kyckling Stroganoff. Hej, hej. Long time no see, som man säger. Ja, jag har haft en liten ofrivillig, kort, bloggpaus mer eller mindre den sista veckan
Sätt ugnen på 225 grader. Skala potatisen och ställ åt sidan för tillfället. (jag brukar servera laxen med pressad potatis och då går det snabbare att koka den om man skär den i mindre bitar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.