Häll upp i två glas, toppa med krossad is och smaksatt bubbelvatten. 12 dl is, krossad. 12 dl frysta bär 2 dl is, krossad 2 dl bubbelvatten, gärna smaksattMixa de frysta bären i en mixertillsammans med några droppar agavesirap och några droppar citron/ limejuice
Jag har lite svårt för gélekonsistens men för de som inte har det, är denna en riktig sommardessert. Särskilt också om du skulle bjuda någon som är laktos eller glutenintolerant eller kanske både och
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
En gnutta tålamod får man ha och vänta ett par timmar mellan varje moment så att varje lager hinner stelna tillordentligt så man får de där läckra skikten bestående av de olika smakerna och färgerna som blir
Jag tycker det är enkelt att använda en matlagningspincetttill alla momenten. Frityrsmeten har jag inte själv hittat på utan fått från inspiration från nätet
Vaniljmuffins. Blanda alla torra ingredienseri en skål. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner mjölk och olja, sikta ner mjölblandningen och rör smeten slät
Krossa kexen i en mortel/matberedare/för hand (De här momenten gör barnen mer än gärna). Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Det här momentet kan ta tid, men det är helt klart det roligaste. De här godbitarnatill tårtor är smaksatta med blåbär och choklad, och jag vågar nog påstå att de smakar lika gott som de ser ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.