Pulled Chicken. Pensla med ägg uppblandat med lite vatten och en nypa salt. Min telefon svämmar över av matbilder men är dålig med att ge recepten vidare… Här kommer iaf några riktiga kalasrecept, bla på hembakat hamburgerbröd som jag hittade på Frallans Matblogg , bästa jag testat
Servera gärna med en yoghurtsås och tomatsalsa. Blanda kryddoljan med majsskivorna. Jag inspireras av olika länders kök och ni har fått många recept från asien och södra europa
För att underlätta vår vardag har Tefal inlett en kampanj tillsammans med Tina Nordström, ”Smakfullt med Tina”, där de tillsammans vill inspirera oss till att laga enkel och läcker mat på bästa sätt
(I originalreceptet är det Pulled Chicken BBQ som är en nyhet, missa inte. Placera Romansalladsblad först, sedan en skopa Coleslaw, kyckling (som jag bara ”rev” ifrån benet på ”ribsen”), toppa med chilirelish
-) Som tillbehör gjorde jag en coleslawmed äpple för att få lite syrligt och sött på en gång. Servera medcoleslaw, pitabröd eller burritos samt en rökig BBQ-sås
Som tillbehör gjorde jag en coleslawmed äpple för att få lite syrligt och sött på en gång. Servera medcoleslaw, pitabröd eller burritos samt en rökig BBQ-sås
Ät din pulled chickenmed valfria tillbehör – mitt tips är att tänka tacos och då med färsk lökhack eller picklad rödlök, gräddfil eller matyoghurt, salsasås och guacemole och grönsaker som exempelvis paprika och majs till
Täck med lock och låt stå i ugnen i två timmar. Hacka rödlök och gullök, strö runt kycklingen. Ta ut kycklingen och dra isär den ifrån benen med hjälp av två gafflar (ta även bort skinnet)
Smaka av med salt och svartpeppar. Revbenen penslade vi med Teriyakisås under grillningen. Jag har nu hittat ett utmärkt användningsområde för min maltvinäger jag köpte i London förra året, nämligen coleslaw
Denna panering bli grymt crunchig tack vare dubbelpanering med pankoströbröd och Cornflakes. Då mina barn inte gillar kyckling med ben så gjorde jag panerade kycklingfilébitar med glassspinnar att hålla i istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.