Rosta i ca 20-25 min så att de får en fin gyllenbrun färg. 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Sötpotatis. Skala och tärna sötpotatisen och lägg på en plåt
The past week has been amazing, and given me a pre-taste of Swedish summer. Warm summer days can make us lazy, and inspiration can sometimes be lacking
Summer split, 4-6 portioner. 1 dubbel-Daim. Summer split, 4-6 portioner 500 g vaniljglass. 1 dubbel-Daim. Det var min fru som snappade upp idén att ha Daim i banana split från någon tidning
Sommaren känns redan långt borta och jag sitter och går igenom mapparna med sommarens foton. Inser som vanligt att det är massor jag glömt att blogga om, som jag tänkt
Be careful of overprocessing - the mixture should still have small clumps of chickpeas in it. 2 Cups Packed Summer Greens (I used half kale, half collard greens)
Här om dagen bakar jag vanilj cupcakes som jag använde äkta vaniljpulver från V-Sell istället för vaniljsocker och jag tycker att de är gott och fint särkilt doftar av vanilj blir mer godare än jag använde vaniljsocker
Hey there. We have a fantastic royal occassion in Stockholm today to look forward to. This afternoon our Prince Carl – Philip and his Sofia are getting married
Be sure to choose new potatoes that are firm and blemish-free. The summer, the long days and the lovely fresh produce that we can only get during a short period of time each year
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.