En så god skapelse har rätten att återuppstå och den gick hem hos gästerna även den här gången. Förutom tunnbrödssnittarna som vi startade med och smördegsflanet som jag gjorde till kräftbuffén så bjöd mamma på sin underbart goda västerbottenpaj med kantareller, svågern bjöd på minirårakor som stektes à la minute med tillbehör som löjrom, knaprig bacon, gräddfil och finhackad rödlök
Hela den här dagen har jag hållt på med ett långkok på grytbitar av nöt som vi ska äta imorgon till middag, grytor blir ju alltid godare efter att ha stått i kylen över natten men det doftar väldigt gott redan nu =)
Vi ska fira påskentillsammans med våra familjer, gå på musikal på Helsingborgs stadsteater och förhoppningsvis hinna med en av konstrundorna som snart går av stapeln här i syd
Till vardags blir det mest att jag tar en frukt som mellanmål men på helgerna, när jag har lite extra tid, så är det kul att prova påoch röra ihop något nytt
Det är också viktigt att äta sunt och heller inte snåla på det goda i livet. Till serverade jag såklart en riktigt fet bearnaisesås som ni har recept på här
Idag blev det grillad majskyckling och den urgoda primörsallad som grannen S hade gjort till Valborg (med några små ändringar i receptet, ärtskott glömde jag t
Lägg på tomatskivorna och häll till sist gräddblandningen över. Detta behöver du till pajskalet. Här sitter man nu mätt och go och den här pajen var riktigt god
Vi kom ändå i säng ganska tidigt på natten, och tåget hem gick vid halv elva påsöndag förmiddag. En god kall sås tilloch lite klyftpotatis och sallad som tillbehör gjorde middagen extra lyxig så där på en vanlig måndagskväll
Först o främst måste jag tacka, jag är så rörd av de fina kommentarerna från detta inlägg. HÄR. så tusen tack fina bloggläsare de orden värmde ska ni veta
Det visade sig att storebror ratade all mat jag gjorde (bortsett från smakportionerna av olika grönsaker, de smakade han på i alla fall) och det slutade med att jag tröttnade på att laga massor av mat som jag ändå bara fick slänga och vi gick helt över till burkmat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.