Men idag kände jag för att prova ett kakrecept som faktiskt följde med stämplarna. Ät dem sen som de är eller gör en fyllning och montera kakorna två och två
Galet kanske, men kan man inte sova är det lika bra att göra något kreativt än att bara sno runt i lakan som till slut känns mer som en tvångströja än något rofyllt mot kroppen
Två bitar tryckte jag i mig och jag fullkomligt njöt av varje smula, det går liksom inte att göra annat när hela munnen fylls av mörk len choklad, knapriga sötsalta nötter och en luftig chokladbotten, somatt kliva rakt in i chokladhimlen
Hur som helst, ofta brukar jag göra i ordning något jag lagat tidigare – som till exempel igår tog jag fram en bit av den här härliga pajen från frysen och lät den tina under tiden jag var yogade
Jag har läst olika teorier om detta sätt att äta, där en sida säger att kroppen får vila och rena sig med juicer, smoothies och enkla soppor som är lätt för kroppen att bryta ner med mycket näring
Dom är så vansinnigt enkla att göra och smakar som himmelriket. Flera av er har senaste tiden gjort dom här snickersbitarna som jag postat recept på tidigare
Somatt stjäla godis från ett barn, fast lite tvärtom. Jäkligt lätt recept det här, känns som en bra mjukstart för mig som i princip har varit borta från köket i en månad
jag är inte särskilt bra på att baka och var därför lite oroad inför vad som komma skulle. Och som med en stor del av den traditionella franska matkulturen skiftar rätter och bakverk i utförande beroende på region, finns även briochen i en mängd olika varianter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.