Klä en form, med löstagbar botten, med bakplåtspapper (jag spänner fast ett mellan botten och sidan och sedan två lösa bitar runt kanten som går upp en bit över kanten på formen) eller smöra och bröa
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörk choklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese ochkaffe i
Vi avslutade helgen och semestern med. Riklig chokladsmak och den lilla touchen av Baileys (jag vet att likör innehåller mycket socker, men mängden är så försvinnande liten i det stora hela) ochkaffebönorna gör den här chokladkakan till en riktig höjdare
En suveränt god sockerkaka gjord på farinsocker, espresso och kakao. Du kan få sockerkakan något kladdigare i mitten om den tas ut något för tidigt ur ugnen
Idag gjorde jag en sockerkakamed chokladsmak. Fin sockerkaka. Och i stället för att ha smör och ströbröd i bakformen har jag smör och fin hackade hasselnötter istället
Tryck till dem med en gaffel i ett korsmönster. Den här lilla kakan går snabbt och lätt att göra, den går bra att frysa (tinar på ett par minuter) och har en underbar smak av kaffeoch choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.