Rör ihop ägg och socker med en slev eller handvisp, smält smöret och låt svalna lite. Hade varit mycket godare med enbart chokladsmaken för att citron smaken skulle ha fått styra upp alltihopa
Vispa ägg och socker poröst. Rör försiktigt ner chokladbitarna när smeten är färdigvsispad. Tillsätt filmjölk, vaniljsocker, salt, bakpulver, smör och mjöl
Idag gjorde jag en sockerkakamedchokladsmak. Fin sockerkaka. Älskar man nötter ochchoklad tillsammans som min pojkvän och mamma gör så älskar man den här kakan
Täck formen med plast och ställ den i frysen i några timmar tills den är genomfryst. Den senaste varianten blev en otroligt krämig glass medkrossadchoklad som jag hittade receptet på hos Tidningen Hembakats bloggare Lindas Bakskola
Börja med botten till cheesecaken, mixa digestivkexen till smulor och rör ihop med smält smör. Cheesecake medkrossadchoklad & ett täcke av krämig kolasås á la Jennys matbloggFoton
Ridån gick upp och först ut stegade tre små starters , till varmrätt beträdde en vintervårlig rätt scenen med rödingsfilé som huvudrollsinnehavare, avslutningsakten bestod av kaffe och en kalasgod kaka
Vispa smör och socker pösigt med elvisp, tillsätt sedan ägget och vispa igen. Dessa är helt ljuvliga enligt mig som älskar allt som har med socker att göra
Toppa med resterna av den hackade chokladen. Blir en len stracciatella fromage med passionfrukt. Beroende på hur strikt man är kan man göra mindre portioner, samt minska mängden chokladoch vara obeservant på innehållet i chokladen
Hon har använt sig av Dulce de Leche Classic i sin Glass medkrossadchokladoch dulce de leche. Vill man göra läckra strutar med glittrig kant är det bara att häll ut strössel i en skål, smälta choklad i ett vattenbad och doppa strutens kant i chokladen
Brownies/kladdkaka med vit glasyroch mörk choklad. Glasyren hör egentligen till en annan kaka men jag tänkte att det skulle passa utmärkt med en kladdkake/brownie-botten istället för en högre torrare kaka under
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.