Krustader1 dl vetemjöl 45 g smör, kylskåpskallt och skuret i tärningar 1-1,5 msk vatten, iskallt. Krustader1 dl vetemjöl 45 g smör, kylskåpskallt och skuret i tärningar 1-1,5 msk vatten, iskallt
Bred på färskost och toppa med löjrom. Strö över gräslök och vrid över lite vitpeppar. Stansa ut 6 små hjärtan från brödskivorna med ett pepparkaksmått
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratinerad getostoch färska fikon på en frasig smördegsbotten
Tre olika varianter på snittarmed dill märkte jag att det blev, när jag var färdig. Två var också med västerbottensost efter att jag varit och hämtat inspiration från deras hemsida
SNITTARMED HAMBURGERKÖTT- OCH PEPPARROTSRÖRA. Nu har jag skrivit om dessa snittar några gånger så jag tycker att de förtjänar ett egen inlägg där jag dessutom skriver upp de exakta måtten i receptet
Skär av sparrisknopparna och stek i smör tillsammans med en klyfta pressad vitlök. Hyvla resten av sparrisen i tunna skivor med hjälp av en potatisskalare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.