Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
Ja, jag lever. Den här bloggpausen blev visst något längre än jag först hade förutsett. Jag har däremot fortsatt att laga mat, baka, jaga nya recept och läst alla fina bloggar där ute i cyberspace
Mandelsmörbollar (LCHF). Äntligen är mamma här och rackarns vilken fart jag har fått. En massa kartonger har packats upp och nu återstår allt arbete med att förstå i vilka skåp sakerna ska vara och hitta ”sitt” sätt
Om en vecka börjar påskhelgen och ett givet kött att servera under denna högtid är just lamm. Så varför inte bjuda på just lammrostbiff denna påskafton
Igår hade vi underbara vänner här hemma, och vi hade från början lite grillplaner, men de byttes snart mot något annat, då himmeln blev mörkare än mörkast Vad sägs om Hallonmojjito, Västbottensmuffins med kräft- och gräslökscreme, örtbakad lax med sparrispotatis, hallon med vaniljfluff under sockertäcke, och så lite gott i glasen
Sommaren är underbar, speciellt en sådan sommar som vi har haft i år. Men jag tycker faktiskt att hösten är mysig också, plocka svamp, tända ljus och man känner mer för att baka
. Jaha så var det vardag igen. Ja i alla fall för mig. Övriga familjemedlemmar är lediga. De senaste dagarna har det varit så ruggigt regnigt och blåsigt
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Varje år hör jag samma sak - "man blir så trött av julmaten", och efter julen hör och läser man "träna bort julskinkan", och varje år blir jag lika irriterad, ni vet nog varför
Usch, vilket väder. Vinden viner utanför och jag har faktiskt inte gått ut på hela dagen utan har istället stängt in mig i lägenheten och försökt vara kreativ
Det känns som om skolterminen nyss har börjat, ändå är slutet på terminen så nära. Just nu är det i alla fall mycket föräldramöten, utvecklingssamtal och andra möten både på jobbet och i skolan som ska hinnas med innan julen kommer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.