Nya kakor för ett kakmonster. Man kan äta dem direkt från frysen också, sånna kakor gillar jag. Kakor. KokosKrispKakorca 20 st1/2 dl osötat äppelmos/puré1/2 dl socker1/2 dl brun farin1/2 tsk vaniljsocker1 dl mjöl1/4 tsk bikarbonatnypa salt1 dl krossade cornflakes [jag använde bovete"flakes"]1 dl havregryn1/2 dl kokosMörk choklad för garneringRör äppelmoset, sockret, farinet och vaniljsockret pösigt
Kakor som går snabba att göra och innehåller endast tre ingredienser (eller fler om du vill). Perfekt med både snabba och långsamma kolhydrater samt lite protein
Därmed inte sagt att vi fikar med kakor och liknande varje dag men ibland blir det så och jag som tycker att det är roligt att baka tar gärna tillfället i akt som då när huset var fullt av fikasugna tjejer
Jätteenkla kakor som är lite krispiga på kanterna och sega i mitten… mums. Jag bifogar min barndoms älsklingskakor som jag gjorde mycket när jag var ung hemma hos farmor
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Dessa kakor blir knapriga i kanterna, men sega och mjuka i mitten precis som subway kakorna. Så jag tänkte att jag skulle ge mig på att baka kakor, eller cookies
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.