Koka upp lika mycket creamfraicheoch matlagningsgrädde om du valt att använda matlagningsgrädde (det går även att reda av spadet från sparrisen), smaksätt med valfri buljongtärning (ex
Pastasåsen med stekfläsk, crème fraicheoch ost är så rackarns krämig och god. Vänd ner spenaten och låt den sjunka ihop innan du häller på crème fraicheoch riven ost
Pasta är en favorit här hemma och ihop med en snabb sås har du middagen räddad. Såhär på vardagskvällarna är det lätt att fantasin för matlagning tryter och man vill bara få mat snabbt
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
De är så smidiga att göra, man kan variera fyllningen och man kan ha dem med sig överallt (så länge man inte har en fyllning som är jätteblöt, då blir det äckligt
Rulla ihop med hjälp av bakplåtspapperet och flytta över rullen till en smord ugnsform. Ta fram en skärbräda lägg på ett bakplåtspapper peppra och salta på papperet
Varför inte en snabboch god frukost med ditt egna bake-off bröd. På detta sätt sparar jag jättemycket tid och kraft när man står där stressad efter jobbet, alla är vrålhungriga och maten ska snabbt fram på matbordet
Tillsätt vatten och grädde/creme fraiche samt buljongtärning och hummerfond. Låt det koka ihop någon minut och smaka av (kräftosten ska ju i sist med så soppan behöver inte vara perfekt ännu, men det ska ju smaka gott)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.