Servera med kokt potatis. Skala och skär löken i stora klyftor. Smält ca 2 msk smör i en panna och fräs sedan löken 3-4 minuter. Tillsätt 1/2 tsk salt, ta några tag med pepparkvarnen och blanda till sist i persiljan. 4 st röd lök(ar) , medelstora
För den som inte är så förtjust i att göra pajdeg (läs jag till exempel) går det jättebra att använda färdig pizzadeg som läggs i en gjutjärnspanna med fyllning och sedan in i ugnen
Jag gillar att man kan variera den lite från gång till gång med de råvaror som är i säsong. Detta är en dessert som man snabb slänger ihop om man får oväntat besök
Klä en liten långpanna med bakplåtspapper och häll i smeten och platta till den med fuktiga händer. Detta goda bröd hittade jag på bloggen Lesscarbs denna tjejen har så mycket bra recept
Skala och skiva löken tunt i halvmånar. Bryn köttet och löken i smöret. Sjud allt i ca 20 minuter eller tills löken och köttet är mjukt. Servera med potatis, ris eller pasta och sallad 1 fläskfilé ca 600 g. 2 stora gula lökar
Jag gjorde också en supergod champinjonsås med vitt vin, grädde och vitlök. Vi värmde upp köttet i sin påse i en kastrull med kokande vatten och sen grillade vi den lite snabbt på grillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.