Hittade ett recept på chokladrutor med vaniljfyllning här som jag testade att baka igår. Då det vankas 7-års kalas på lördag passar jag på att baka lite i förväg och även testa lite nya recept
Hjälp vad veckan springer på. Och snart är det långledigt igen. Känns som att semestern kommer i en rasande fart samtidigt som det är massor kvar på jobbet att göra
Smaskig rabarberpaj med knaprigt smultäcke. God morgon. Idag blir det nog en lugn dag, mina föräldrar kommer och hälsar på under förmiddagen som de brukar göra på torsdagar och då blir det kanske en promenad med barnvagnen så att Felicia får lite frisk luft
Smaskiga äppel och kanelbullar. Något som är mysigt att göra hemma på dagarna med Felicia är att baka och hon tycker att det är roligt att vara med i köket och hjälpa mamma från sin stol som jag har ställt vid köksbänken då
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Blanda samtliga torra ingredienser, häll på smör och sirap och blanda väl. Bred ut i bakpappersklädd långpanna, grädda ca 15 minuter mitt i ugnen
INSTRUKTIONER. Sätt ugnen på 175 grader och klä en ugnsform (ca 20x20 cm) med bakplåtspapper. Lägg smör, strösocker och kakao i en värmetålig bunke och sätt den över ett vattenbad med nästan kokande vatten
I dag bjuder jag på rawfood chokladrutor med gojiär. Kokosflingor för att toppa chokladrutorna med. Riktig gott blev det, passar perfekt till kaffet till mellanmål för de små eller bara att njuta av en bit när du känner för det
Hej. Här kommer kakan jag nämnde igår. Den har namnet Silviakaka och jag har fått receptet från min mamma som jag har för mig fick den från sitt jobb där nu maken jobbar och han fick smaka den i veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.